Hjælp: Kæledyr i Nød !

Posted by on July 28, 2012

Giv en hånd til kæledyr som har brug for din hjælp!

Axarquia – Hjælp til dyr i nød. 

Axarquia er en organisation dedikeret til at hjælpe og finde nye hjem til kæledyr i nød. Vores frivillige er klar til at hjælpe på enhver tænkelig måde.

Men vi behøver din hjælp: Utallige hunde, katte og andre kæledyr har akut behov for et nyt hjem, lægehjælp eller en midlertidig bolig. Hvis du kan hjælpe praktisk, økonomisk eller med et permanent eller midlertidigt hjem til en hund eller kat i nød hører vi rigtig gerne fra dig.

Se mere og Kontakt Axarquia

Appel: Omgående Hjælp Nødvendig!
Axarquia modtager ofte presserende henvendelser om at hjælpe hunde eller katte med at slippe ud af en livstruende situation. Desværre har vi hverken faciliteter eller økonomi til at huse dem alle.

Derfor er det liv eller død for disse kæledyr at vi har frivillige, som er klar til at tage imod midlertidige hunde eller katte med kort varsel som midlertidigt hjem medens vi iværksætter en eftersøgning af ejeren eller finder dyret et nyt permanent hjem. Hvis alle pladser hos vores foster familier er optaget kan vi simpelthen ikke redde de kæledyr, hvis liv afhænger af det!

Vi har brug for DIG.

Kan du tage en hund eller kat på midlertidig basis ? Kontakt os hurtigst muligt – du kan være den direkte frelsende engel som gør det muligt at fjerne et kæledyr fra en situation hvor det mishandles eller risikerer at dø. Du kan ganske enkelt være forskellen på liv eller død for et lille levende væsen!

Se mere og Kontakt Axarquia – Du kan donere direkte til Axarquia her: Donations Info

2 Responses to Hjælp: Kæledyr i Nød !

Leave a Reply