Spansk Fiesta i Jávea – Værd At Rejse Efter

Posted by on July 24, 2012

Spanien er mest kendt for sine sandstrande, det herlige sommervejr og det velsmagende Middelhavs køkken. Men hvis du har en lille vovehals i maven eller bare holder af storslåede parader, gade fester og gøgl, så er det værd at se nærmere på de traditionelle fiestaer i Jávea.

fiesta spanien maurer mod kristne fiesta i javea costa blanca

Hele sommeren emmer den lille Spanske landsby af aktiviteter medens fiesta efter fiesta løber af stablen. Nogle festligheder er religiøse og prangende i deres smukke visuelle udtryk, andre kombinerer de højstemte traditioner med den rene galskab. De Spanske fiestaer i Jávea afholdes ikke for turisternes skyld, de er ældgamle traditioner som stolt holdes i hævd og fejres år efter år – men du er hjerteligt velkommen til at komme og se på, deltage i festlighederne og få dig en ferieoplevelse langt ud over det normale!

En rejse til Spanien kan sagtens kombinere storslåede oplevelser med afslapning på stranden – det er hverken dyrt eller besværligt. Til gengæld er en tur ind i Maurernes kamp mod de kristne, vilde fyrværkeri shows i gaderne, tyre løb, ofringer til jomfruelige helgeninder eller en uge med fejring Sankt John helt unikke ingredienser i en ferie sydpå, som du aldrig vil glemme.

Leave a Reply