Single Rejser til Spanien ?

Posted by on May 20, 2012

Single rejser associeres normalt med kaotisk druk og billige hoteller i de værst tænkelige turist områder. Sådan behøver det ikke at være! Hvis du bruger lidt tid på at udforske og sammensætte din egen single rejse til Spanien kan du sagtens få en både meningsfyldt og interessant ferie med masser af indbyggede muligheder for at møde nye mennesker undervejs.

Hvis du har mod på selv at sammensætte rejsen til Javea i Spanien er der en hel del små tips og tricks, som kan gøre turen til det Spanske både sjov og spændende for en single på ferie. Først og fremmest de basale elementer til en god ferie:

  • Snup en billig flyrejse til Alicante med Ryanair
  • Bestil lufthavnstransfer fra Alicante til Javea med Beniconnect
  • Tilmeld dig Facebook gruppen “Javea Connect”
  • Spørg i Facebook gruppen efter en 1-værelses lejlighed ved stranden
  • Tilmed dig “Whats On Costa Blanca” for at se hvad der foregår i Javea

På denne vis kan du hurtigt og simpelt samle en pakkerejse uden at det koster en formue, men med en langt mere interessant og charmerende ferie destination end de typiske single drukrejser til Benidorm, Murcia eller Alicante. Dernæst gælder det naturligvis om at fylde spændende indhold i ferien, som kan hjælpe dig med at møde nye mennesker undervejs. Til det formål er de førnævnte facebook grupper perfekte – se opslagene, tjek events og kalendere og spørg hvis du savner noget på listen. På nettet kan du også f.eks tjekke Javea Spaniens månedlige “What To Do In Javea

Der er masser af aktiviteter for singler at deltage i, hvor du naturligt kan komme til at møde nye mennesker uden at der nødvendigvis er grisefester, overgearede guider og umådeholdne mængder alkohol involveret. Prøv f.eks en zumba eller salsa klasse på stranden med andre fitness og danseglade mennesker, tag på dykkerkursus i Spanien med guide og et lille hold nybegyndere eller lær at surfe i de blide bølger ved Javea, deltag i vandregrupper i den smukke natur omkring Javea eller tag til en af de mange lokale Spanske fiestaer i Javeas gamle by.

party-at-javea-beach-bar

Der er ligeledes single aftener, karaoke konkurrencer og live musik de fleste aftener på lokale værtshuse og strandbarer i Jávea. Som single dansker i Spanien er det nødvendigt med enten Spansk eller Engelsk for rigtigt at kunne deltage i det sociale liv, da der ganske enkelt er for få danskere, men kan du tale lidt gebrokkent fremmedsprog vil du til gengæld også let kunne sammensætte et spændende program for en single ferie i Spanien. Du kan finde flere tips og tricks til Singles Holiday In Spain her (på engelsk)

Leave a Reply